طرز تهیه:

مثل همه حلوا ها آرد رو بو میدیم کره رو اضاف می کنیم نه زیاد فقط در حدی که آردمون تبدیل به خمیر بشه.

شکر و گلاب رو می گذاریم روی حرارت وقتی خوب جوش اومد و شکر حل شد به آرد و کره اضافش میکنیم. زعفران رو در این مرحله اضافه میکنیم و خوب به همش می زنیم تا یه حلوا سفت به دست بیاد شعله کم باشه حلوا نسوزه.

توی یه سینی یه کیسه فریزر تمیز پهن میکنیم و حلوا رو پهن می کنیم روی کیسه و یک عدد موز می گذاریم وسط و حلوا رو رول می کنیم می گذاریم یخچال.

وقتی حلوا سفت شد میاریمش بیرون و تیکه تیکه اش می کنیم و اگه دوست داشتید پودر پسته و یا پودر نارگیل روی آن بپاشید.

می توانید همراه با موز؛ گردو و یا کنجد و یا هرچیزی که طعمش رو بیشتر می پسندید بریزید.

(بهار سایت)