طرز تهیه: سبزی را ریز خرد کنید و در ظرفی ریخته، آرد و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن، تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و خوب به هم بزنید. در یک تابه مناسب روغن بریزید. سعی کنید مقداری از مواد را در روغن داغ بریزید که بعد از این‌که خودش را گرفت، قطر آن بیش از یک سانت نباشد.اگر ضخیم باشد هنگام رول کردن شکسته می‌شود.

در این مرحله روی یک سطح صاف یا یک سینی مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید. وقتی کمی سرخ شد و روی کوکو هم کاملا بسته شد، آن را به آرامی روی سینی هدایت کنید. گردوی خرد شده و زرشک تفت داده شده و در نهایت پنیر پیتزا را روی آن بپاشید و به آرامی و به کمک کاغذ روغنی آن را رول کنید و با همان کاغذ محکم بپیچید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد بیرون آورده و برش حلقه‌ای بزنید و در دیس مناسبی بچینید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین کنید.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)