طرز تهیه: ابتدا هسته خرما‌ها را درآورید و به جای آن یک تکه مغز گردو بگذارید. روغن را در ظرف بریزید و آرد را با آن سرخ کنید، ولی خیلی تغییر رنگ ندهد و تیره نشود.

دقت کنید روغن به اندازه‌ای باشد که مایه رقیق باشد. بعد خرماهای آماده را در یک ماهیتابه نسوز بچینید.

مایه آرد و روغن سرخ شده را داغ روی خرما بریزید و چند دقیقه حرارت را کم کرده و صبر کنید خرما کمی تفت داده شود. زعفران را روی مواد بریزید و در ظرف را ببندید تا حلوا به خورد خرما رفته و شیرینی لازم را به دست آورد.

چاردیواری