به گزارش جام جم سرا به نقل از زندگی ایده آل، چیزکیک هایی که به طور معمول میخوریم یک لایه کیک مانند است که روی آن با موادی با طعم زیاد پنیر، و با ارتفاع تقریبا خیلی بیشتر از لایه زیری پوشانده شده است. اما این نوع چیز کیکی که میخواهیم آموزش دهیم کمی متفاوت است. لایه زیری بیسکوییت و بادام و روی آن مواد کیکی و پنیر وجود دارد.

روش تهیه:

۱٫ بیسکویت ساده و بادام پودر شده را درون غذاساز بریزید تا کاملا پودر و یکدست شود سپس کره نرم شده و روغن مایع را اضافه کنید و به همراه بیسکویت پودر شده ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند.حال کف قابلمه گرد به قطر ۲۵ سانتی‌متر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر را کف قالب پهن کنید.

۲٫ سپس با خمیر بیسکویت کمی دیواره ایجاد کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. در ظرفی دیگر پنیرخامه‌ای، ماست، خامه، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن یک دقیقه بزنید تا یکدست شود. درآخر آرد نشاسته ذرت را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.

۳٫ سپس مایه چیزکیک را روی بیسکویت‌ها ریخته و به مدت ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. قبل از اینکه چیزکیک را در فر بگذارید، بریلوی کارامل را درون قیف ریخته و سر آن را سوراخ کنید. قیف را درون مایه چیزکیک فرو کرده و تزریق کنید. بعد از پخت می‌توانید روی چیزکیک را پودرقند یا شکرهای رنگی بپاشید.

نکته:

– می‌توانید ۳ قاشق چایخوری از نشاسته ذرت را کم کرده و به جای آن پودرکاکائو اضافه کنید تا چیزکیک شکلاتی داشته باشید.

– به جای بریلو می‌توانید انواع مارمالادهای میوه‌ای روی بیسکویت ریخته ، مایه چیزکیک را روی بیسکویت بریزید.