طرز تهیه:

سیب‌زمینی‌ها را بپزید. پیاز‌ها را خلال کرده و سرخ کنید. سیب‌زمینی را پوست بگیرید و خوب له کنید. کره را آب کنید و رب گوجه را به آن اضافه کنید.

کمی آن را تفت دهید. زردچوبه و فلفل و نمک را هم به آن افزوده و بعد به سیب‌زمینی اضافه کنید. در نهایت پیازهای سرخ شده را به مواد افزوده و بعد در یک قابلمه تفلون، آن را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه دم بگذارید.

دو پیازه را با خیار‌شور و نان سنگک میل کنید. لازم است بدانید هر چه پیاز سرخ شده این خوراک بیشتر باشد، خوشمزه‌تر می‌شود.

برای همین به دوپیازه معروف است. یعنی اگر سیب‌زمینی کوچک بود می‌توانید دو برابر آن پیاز استفاده کنید.

چاردیواری