مواد لازم

  • ۱ قاشق سوپخوری به خشک
  • ۱ لیوان آب جوش
  • ۱ قاشق چای خوری زعفران آب کرده
  • ۲ عدد هل سبز درسته
  • ۱ عدد چوب دارچین
  • به میزان لازم نبات یا شکر

طرز تهیه:

۱٫ به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پس‌ازاینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوه‌ای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.

۲٫ یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چای‌خوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید. (مجله آشپزی مثبت)