طرز تهیه:

برای تهیه دلمه، ابتدا برنج و لپه را از قبل خیس کنید و بعد بپزید و چلو کش کنید و آن را کنار بگذارید. برگ مو را هم بشویید و دسته آنها را بگیرید.

دقت کنید برگ‌هایی که پهن هستند و کمتر شیار دارند را انتخاب کنید. پیاز را خرد کنید و آن را سرخ کرده و گوشت را به آن افزوده و تفت دهید.

فلفل، زردچوبه و نمک را به همراه سبزی‌های خرد کرده به گوشت اضافه کنید و همه مواد را خوب تفت دهید. برنج و لپه را هم اضافه کرده و در این مرحله، چاشنی مورد نظر که سرکه و شکر است را به همراه مقداری روغن به مواد بیفزایید.

کف قابلمه را چرب کرده و از مواد روی برگ مو بریزید و آن را بقچه‌ای بپیچید و در قابلمه چیده و روی دلمه‌ها را یک شیء سنگین بگذارید و مقداری آب و روغن روی آن بریزید و دلمه را دم بگذارید.

حرارت را کم کنید تا به آرامی دلمه آماده شود.

چاردیواری