طرز تهیه:

ابتدا بوته کلم را در یک قابلمه بزرگ بگذارید و روی آن آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا برگ‌ها نرم شده و شکننده نباشند.

بعد آن را بیرون آورده و صبر کنید تا سرد شود و از انتهای کلم به آرامی‌ برگ‌ها را یکی یکی جدا کنید و کنار بگذارید.

پیاز را خرد کرده و سرخ کنید و گوشت و سبزی‌های خرد شده را هم با آن تفت دهید. لپه و برنج را هم جدا بپزید و آبکش کنید.

همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و نمک و فلفل لازم را به آن اضافه کنید. شکر و سرکه را بجوشانید و به مواد دلمه اضافه و آن را مخلوط کنید.

کف یک قابلمه مناسب را چند برگ کلم بگذارید. از مواد دلمه به اندازه مناسب در برگ‌ها بریزید و به شکل بقچه دلمه‌ها را بپیچید و در قابلمه بچینید و مقداری سرکه و شکر را هم روی دلمه‌ها ریخته و آنها را دم بگذارید.

دقت کنید با حرارت کم، دلمه را دم کرده تا مغزپخت شود. دلمه‌ها را در ظرف مناسب بگذارید و با ماست و خیار و سبزی تازه میل کنید. در صورت تمایل می‌توانید کشمش هم به مواد دلمه اضافه کنید.

چاردیواری