طرز تهیه:

در یک غذاساز یا با یک همزن، شکر، کره و شیر را ترکیب کنید.

از مواد توپک هایی کمی بزرگتر از گیلاس یا آلبالویی که دارید جدا کنید و با استفاده از انگشتانتان آن را صاف کنید و به دور میوه بکشید و حالت دهید.

میوه ها را با کمک ساقه بردارید و در سینی که کف آنرا کاغذ کشیده اید قرار دهید.

سینی را بپوشانید و ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

چیپس های شکلات را به روش بن ماری یا در ماکروفر ذوب کنید.

حالا میوه ها را از یخچال بیرون آورید و با کمک ساقه کل میوه را در شکلات فروببرید و خارج کنید.

میوه ها را کمی در یخچال نگه دارید تا قسمت شکلاتی آنها سفت شود سپس می توانید با قراردادن در ظرف در دار آنها را به مدت طولانی نگه داری نمایید.

(تک آشپز)