طرز تهیه: ابتدا مرغ‌ها را بشویید و خشک کنید و در ماهیتابه سرخ کرده. شوید را خرد نمایید.

پیاز را هم نگینی کرده و در همان روغن سرخ کنید و در ادامه شوید و سیر رنده شده را اضافه کرده و همه را تفت داده و با دو لیوان آب بگذارید تا پخته شوند.

در ۱۵ دقیقه آخر پخت، گوجه سبز‌ها را به خورش افزوده و نمک و فلفل و زعفران را هم اضافه کرده و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.

چنانچه بخواهید، طعم خورش ملس باشد، ۳ قاشق شکر به آن بیفزایید. این خورش خوشمزه را با پلو زعفرانی میل نمایید.

چاردیواری