طرز تهیه:

گوشت را با نمک، فلفل، زردچوبه و ۳ لیوان آب بپزید و بعد از استخوان جدا کنید و آن را بکوبید تا له شود.

زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و ماست، گلاب و زعفران مخلوط کرده و خوب ‌ هم بزنید و در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.

وقتی به جوش آمد گوشت له شده را به مواد خورش بیفزایید و مرتب‌ هم بزنید تا کشدار شود.

گلاب را در آخرین مرحله پخت به خورش افزوده و بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با زرشک و خلال بادام و پسته تزئین کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید.

این خورش، از غذا‌های سنتی اصفهان است و یک نوع دسر است و در کنار غذای اصلی مصرف می‌شود.

چاردیواری