طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به قطعه‌های کوچک برش زده و بپزید. آب آن را صاف کرده و پیاز را خرد‌ کرده و سرخ کنید.

گوشت پخته را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید سیر و زنجبیل را هم خرد کنید و به همراه هویج و سیب‌زمینی ریز شده به مواد بیفزایید و آنها را‌ با هم تفت بدهید.

آب گوشت و نمک و فلفل را روی آن بریزید و حرارت را کم کنید. اسفناج را خرد کرده و ‌ همراه پنیر کمی ‌تفت دهید و به خورش اضافه کنید.

گل کلم را به قطعه‌های منظم خرد کنید و در اواخر پخت به خورش افزوده و بگذارید خورش کم آب شده و جا بیفتد.

آرد را بدون روغن کمی‌ بو داده تا بوی خامی‌آن برطرف شود. بگذارید سرد شده و با ماست و زعفران مخلوط و در انتهای پخت به خورش‌ اضافه کنید.۲تا ۳ دقیقه بعد خورش‌ آماده شده، آن را در ظرف مناسبی کشیده و با پلوی زعفرانی میل کنید.

چاردیواری