طرز تهیه:

بادمجان‌ها را پوست گرفته و آنها را ورقه‌ای برش بزنید و در آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی آنها کشیده شده و برای سرخ کردن، روغن کمتری استفاده شود.

دو قاشق از پیاز داغ را در یک ماهیتابه بریزید و گوشت را به همراه مقداری روغن، فلفل، زردچوبه و نمک تفت دهید و کنار بگذارید.

بادمجان‌ها را از آب و نمک درآورید، خشک کرده و سرخ کنید. بعد از خنک شدن، ورقه‌‌های سرخ شده بادمجان را به صورت بعلاوه روی سطح صاف بگذارید و یک قاشق از مواد سرخ شده گوشتی را روی آن بریزید و بقچه‌ای آنها را پیچیده و با یک خلال محکم کنید و در قابلمه مناسبی بچینید.

هر ردیف که کامل شد، روی آنها را غوره بریزید. همین‌طور ادامه دهید تا مواد تمام شده و روی آنها را مقداری غوره و زعفران آب کرده ریخته، در ظرف را بسته و بگذارید با بخار غوره‌ها پخته و غذا آماده شود.

بعد از تبخیر شدن آب، آنها را در دیس بگذارید و اطراف آنها را با زیتون و سبزی تازه تزئین کنید. این غذا را با نان تازه یا کته میل کنید.

چاردیواری