طرز تهیه:

ابتدا آرد و بکینگ پودر را ۳-۴ بار الک کنید.

ماست را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً صاف شود.

تخم‌مرغ و وانیل را جداگانه و بخوبی هم بزنید.

پس از این‌ها، مایه تخم‌مرغ و ماست را مخلوط کرده، آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.

در ظرفی گود مانند شیرجوش، روغن بریزید و از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید، به آن فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید.

پس از سرخ شدن، آن را در صافی بگذارید تا روغن اضافه‌ آن کشیده شود و در نهایت در یک ظرف مناسب بگذارید و شربت را روی آن‌ها بریزید و ۱۵ دقیقه در شهد نگه دارید.

بعد از گذشت این مدت، آنها را با چنگال بیرون بیاورید و در دیس مناسبی بچینید و میل کنید. (جام جم سرا)