طرز تهیه:

جگر سفید را به همراه دل و قلوه خرد و با یک پیاز سرخ کنید، ۳ لیوان آب را روی آن بریزید وبا نمک و فلفل کمی زنجبیل آن را بپزید وصبر کنید تا آب آن تبخیر شود. چون دیر پز است، زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد. پس اجازه دهید تا به آرامی و با حرارت ملایم پخته شود.

جگر سیاه را هم خرد کنید و در یک ماهیتابه مناسب پیاز داغ فراوان درست کنید و دل و قوه و جگر سفید پخته شده را به پیاز سرخ شده افزوده و آنها را هم خوب سرخ کنید.

جگر سیاه، نیاز به پخت زیاد ندارد. ۲ الی ۴ دقیقه با مواد سرخ شده، فقط تفت دهید و نمک و قرقروت و رب‌ها را به آن اضافه کرده و سریع از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و چند برگ نعنا و جعفری تزئین و میل کنید.