طرز تهیه: شکلات را به روش بن‌ماری و روی حرارت غیر‌مستقیم ذوب کنید. گردوها را با خرما چرخ کنید.

دارچین را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.

دست خود را چرب کرده و از مواد به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و کف دست، آن را باز کنید.

یک عدد مغز فندق وسط آن بگذارید و آن را گرد کنید و به شکل توپک‌های کوچک در آورده و در شکلات آب کرده فرو کنید و با مهارت نصف آنها را در پودر نارگیل بغلتانید و به این ترتیب، شکلات‌ها ی دو رنگ تهیه کنید و در ظرف مناسب چیده و از عزیزان خود پذیرایی کنید.

چاردیواری