طرز تهیه:

برنج را آبکش کرده، کنار می‌گذاریم.

سیر، پیاز رنده‌شده، نمک، فلفل و زردچوبه را با گوشت چرخ‌کرده مخلوط می‌کنیم و بخوبی آن‌ها را ورز می‌دهیم.

مقداری روغن درون قابلمه می‌ریزیم و وقتی که داغ شد سیب‌زمینی را حلقه‌حلقه کرده، درون قابلمه می‌چینیم.

بعد از چیدن حلقه‌های سیب‌زمینی، مواد ورزداده‌شده را به طور یکنواخت روی حلقه‌های سیب‌زمینی می‌ریزیم و سپس برنج را روی مواد ریخته، دو قاشق آب داغ هم روی آن می‌ریزیم و درِ قابلمه را می‌گذاریم.

حرارت را کمی زیاد می‌کنیم تا آب بخار شود و درون قابلمه بپیچد.

اکنون کمی روغن روی مواد می‌ریزیم، دم‌کنی را می‌گذاریم و صبر می‌کنیم غذا دم بکشد.

حدود یک ساعت بعد غذا آماده است و می‌توانیم آن را سرو کنیم. (جام جم سرا)