طرز تهیه:

۱- ماکارونی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

۲- پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.

۳- آب مرغ، روغن زیتون، نمک و فلفل را به مخلوط قارچ و مرغ اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود سپس ماکارونی آبکش شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید تا طعم ها و مواد به خورد هم بروند سپس در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

۴- در صورت تمایل می توانید کمی پنیر پارمزان نیز روی پاستا رنده کنید.(برترینها)