طرز تهیه:

۱٫ روی سطحی صاف کاغذ آلومینیوم پهن کنید. نان پیتا را روی کاغذ آلومینیوم بگذارید و روی آن پنیر خامه‌ای بمالید، طوری که همه‌ سطح نان را بپوشاند و سپس سبزی خردشده را روی آن بریزید.

۲٫ پیازچه را ریز خرد کنید. و همراه گردوی خردشده روی پنیر و سبزی بریزید. کشمش شسته‌شده را هم روی سطح مواد پخش کنید.در صورت نیاز می‌توانید آن را هم خرد کنید.

۳٫ حالا با کمک فویل و از کناره نان پیتا شروع کنید به رول کردن نان و پنیر و سبزی. فویل را خوب دور نان بپیچید و به مدت نیم‌ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت فویل را از یخچال خارج کنید و با کمک یک چاقوی تیز با فاصله رولت را به شکل لقمه یا ساندویچ‌های کوچک ببرید.

۴٫ فویل را از دور ساندویچ‌های کوچک جدا کنید و روی ساندویچ‌ها را با یک تکه پنیر و مغزگردو و به کمک یک خلال دندان تزئین کنید. این لقمه‌های فانتزی را با چای سرو کنید.(سیب سبز)