طرز تهیه:

ابتدا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و در ظرفی مناسب بریزید.
بعد شیر و زرده‌های تخم‌مرغ و ۲ قاشق روغن را به آن‌ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
خمیر رولت را آماده کنید و ۳ ساعت به آن استراحت دهید.
مواد میانی شامل پودر گل سرخ، پودر قند، گردو و دارچین را با هم مخلوط کنید.
خمیر را با وردنه باز کنید و از مواد میانی روی آن بریزید و مانند باقلوای گل آن را بپیچید و در سینی فر بگذارید.
کمی روغن آب کرده، روی آن‌ها بمالید و در فری که از قبل گرم کرده‌اید با حرارت ۲۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید.
پس از طلایی شدن روی آن، از فر بیرون آورید و شربت را روی آن بریزید.
این شیرینی را می‌توانید به شکل گل یا یک‌تکه درست کنید و بعد مانند رولت، برش بزنید. (جام جم سرا)