مواد لازم برای۴ تا ۶نفر:

  • ۳ پیمانه برنج
  • ۳ پیمانه سبزی پلویی خرد شده
  • ۲ حبه سیر ریز خرد شده
  • ۱ قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال
  • ۶-۴ برش پنیرهالومی (برای هر نفر یک برش)
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • ۲ قاشق سوپ خوری آبلیمو
  • ۱ عدد پیاز متوسط رنده شده
  • روغن به میزان لازم
  • ۱ قاشق چای زردچوبه
  • ۱ قاشق چای ادویه
  • ۱ قاشق چای فلفل قرمز
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫ برنج را بشویید و همراه نمک خیس کنید. سبزی پلو را خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید. سیر را هم کاملا ریز خرد و با سبزی مخلوط کنید. در قابلمه‌ای مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه کنید. بعد از ١٢-١٠ دقیقه که برنج جوشید ،آن را آبکش کنید. حالا سبزی و رنده پوست پرتقال را به برنج آبکش شده اضافه و به آرامی مخلوط کنید.

۲٫کف قابلمه روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزی و سیر را روی آن ریخته و غذا را دم کنید. در ظرفی پیاز رنده شده و آبلیمو را مخلوط کنید. برش‌های هالومی را هم در این مخلوط قرار دهید و خوب با مواد آغشته کنید تا طعم‌دار شوند.

۳٫ در ظرفی دیگر آرد سوخاری، زردچوبه، ادویه، فلفل و نمک را مخلوط کرده و برش‌های هالومی طعم‌دارشده را در آن بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید. بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید. سبزی پلوی دم کشیده و آماده را در دیس کشیده با پلو زعفرانی تزیین کنید و همراه هالومی‌های سرخ شده سرو کنید .

از کجا بخریم؟

پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید .