پاسخ پرسش دیروز ( چرا باید ماهی بخوریم؟ ):

کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی، مصرف ماهی و سایر فرآورده‌های دریایی را تضمین‌کننده سلامت می‌دانند و مصرف دو بار در هفته آن را به همه افراد توصیه می‌کنند. مصرف ماهی و سایر فرآورده‌های دریایی به علت کاهش میزان چربی‌های اشباع و کلسترول، نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به فشارخون، چربی خون و دیابت دارد، چرا که ماهی، سرشار از اسیدهای چرب امگا سه است. این اسیدهای چرب، پیش‌ساز مواد مفیدی هستند که از التهابات داخل عروق که منشأ بیماری‌های قلبی هستند، جلوگیری می‌کنند.

همچنین ماهی حاوی مقادیری ید، کلسیم و پتاسیم است. ماهی با داشتن ۱۹ درصد پروتئین و جذب ۹۹ درصد از این میزان پروتئین و همچنین چربی‌ها و اسیدهای آمینه ضروری بدن و ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم از نظر غذایی دارای ارزش بالایی است و ثابت شده ، مصرف ماهی برای ناراحتی‌های گوارشی و عروقی، نقش درمانی دارد.