به گزارش سوکا ، ژاپن در صدر کشورهایی قرار دارد که امید به زندگی در آن بسیار بالا است و افراد طول عمر بالایی دارند.

فاکتورهای زیادی در طول عمر نقش دارند و رژیم غذایی یکی از مهمترین عوامل محسوب می شود.

مطالعه جدید محققان مرکز ملی بهداشت و پزشکی در ژاپن نشان می دهد دستورالعمل های غذایی که در سال ۲۰۰۰ میلادی توسط دولت ژاپن معرفی شد، عوامل خطر مرگ و میر از جمله بیماری های قلبی و سکته را به میزان قابل توجهی کاهش داده و سبب افزایش میزان سلامت عمومی شده است.

این مطالعه نشان می دهد دلیل موفقیت این رژیم غذایی، تعادل در میزان کالری دریافتی و مصرفی و استفاده از حبوبات، سبزیجات، انواع میوه، سویا، تخم مرغ و محصولات لبنی و کاهش مصرف شیرینی و چربی است.

در این دستور العمل آمده است که افراد باید در طول روز به این وعده های غذایی دقت کنند:

-روزی پنج تا هفت وعده غلات شامل برنج، نان، نودل و پاستا.

-روزی پنج تا شش وعده سبزیجات.

-روزی سه تا پنج وعده ماهی و گوشت (تخم مرغ و سویا).

-روزی دو وعده شیر و محصولات لبنی.

-روزی دو وعده میوه.

منظور از هر وعده حدود ۷۰ گرم درنظر گرفته شده است و مصرف آب و چای سبز به میزان دلخواه مجاز است. از طرفی فعالیت بدنی زیاد توصیه شده است.

این مطالعه نشان می دهد رعایت دستورالعمل بالا، احتمال مرگ و میر را ۱۵ درصد کاهش می دهد.

نتایج این تحقیقات در نشریه «The BMJ» منتشر شده است.

منبع: ایرنا