سوزه رزاقی متخصص تغذیه گفت: از عوامل تلخی دهان می‌توان به کشیدن سیگار و یا داروهای مخصوصی که بعضی از مبتلایان به سرطان استفاده می‌کنند و همچنین گرسنگی و تشنگی که در طول روز اتفاق می‌افتد، اشاره کرد، اما معمولاً این بیماری وقتی رخ می‌دهد که نشانه‌ بیماری‌های خطرناکی مانند عفونت‌های دهانی و نارسایی کلیه‌ها می‌باشد.

مهر نوشت:وی درباره راه‌های درمان آن نیز توضیح داد: راهکار حل این مشکل در موارد غیر حاد، آهسته غذا خوردن است، همچنین نوشیدن آب و کوچکتر کردن وعده‌های غذایی هم مانع ترشح این اسید خواهد شد، ولی در صورتیکه این راهکارها مؤثر واقع نشد باید با مراجعه به پزشک علت اصلی آن بررسی شود، تا اتفاقات ناگواری نیفتد چون این بیماری می‌تواند نشانه‌ بیماری باشد.