میو‌ه‌ها در کنار مواد مغذی مهمی که ارائه می‌کنند، فیبر زیادی دارند و به همین دلایل است که سطح قند خون را پایدار نگه می‌دارند، در حالی که خوراکی‌های شیرین دیگر اصلا چنین توانایی خاصی را ندارند. حذف کردن کامل همه مواد غذایی شیرین، به‌خصوص برای کسانی که ذاتا به طعم شیرین تمایل دارند، واقعا سخت و مضر است.

این افراد هنوز هم می‌توانند طعم مواد غذایی شیرین را بچشند، فقط باید راه درست را انتخاب کنند.
مقداری میوه مثل موزه همراه با شیر نارگیل و کمی خامه، می‌تواند میان‌وعده مناسبی برای این افراد باشد که هم شیرین است و هم ضرر ندارد.