طرز تهیه: ابتدا آب و روغن را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. بعد آرد و شربت و وانیل را به آن اضافه کرده و مرتب ‌ هم بزنید تا کاملا بسته شده و خمیر شود. بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در خمیر بشکنید و خوب هم بزنید و با دست ورز دهید تا تخم‌مرغ‌ها به خورد خمیر برود و خمیر نرم‌تر شود و بعد آن را در قیف ریخته با فشار دست از قیف خارج کرده و با یک قیچی ببرید و در روغن داغ انداخته و سرخ کرده و در شربت خنک شده بیندازید و بعد آن در یک ظرف مناسب چیده و میل نمایید. روی زولبیا و بامیه را می‌توانید پودر پسته پاشیده و تزئین کنید.

(چاردیواری – ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)