مواد لازم :

  • کره : ۱ قاشق غذاحوری
  • سینه مرغ خرد شده : ۱۰۰ گرم
  • پاستای سبزیجات : ۲۷۵ گرم
  • پنیر کم چرب و کم نمک : ۲۰۰ گرم
  • پودر مخمر : نصف قاشق غذاخوری
  • دانه یا سس خردل : ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل : به میزان لازم
  • روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستای مرغ و خردل :

۱٫ در یک ماهیتابه روغن و کره را حرارت دهید و به آن مرغ های خرد شده را اضافه نمایید و تفت دهید تا طلایی شوند .

۲٫ در فاصله سرخ شدن مرغ ها در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و سپس پاستا ها را در آن ریخته تا نرم شوند . برای تهیه سس پنیر و مخمر و خردل را به همراه چهار قاشق غذاخوری آب در یک شیرجوش با حرارت کم مخلوط نمایید .

۳٫ این کار را به صورت یکنواخت و به مدت سه دقیقه انجام دهید . پاستاهای جوشیده شده را آبکش نموده و مقداری روغن زیتون به آن ها اضافه نمایید .

۴٫ در ظرف مخصوص سرو بریزید و سس را به همراه مرغ های پخته شده به آن اضافه نمایید . به آرامی مخلوط نموده و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه سس به خورد پاستا برود و بعد پاستای مرغ و خردل را می توانید میل نمایید .

منبع :​آشپزباشی