مواد لازم جهت تهیه پاستا با سس مرغ:

  • پاستا نواری سبز تازه : ۲۵۰ گرم
  • روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
  • برگ های ریز و تازه ریحان بازل جهت تزیین: مقداری

مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی :

  • روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک خرد شده : ۱ عدد
  • سیر خرد شده : ۱ حبه
  • کنسرو گوجه فرنگی خرد شده : ۴۰۰ گرم
  • جعفری تازه خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
  • اورگانو خشک : ۱ قاشق چای خوری
  • برگ بو : ۲ عدد
  • پوره گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر : ۱ قاشق چای خوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس مرغ :

  • کره : ۴ قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ بدون استخوان رشته ای خرد شده : ۴۰۰ گرم
  • مغز بادام پوست کنده : ۹۰ گرم
  • خامه پرچرب : ۳۰۰ میلی لیتر
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه پاستا با سس مرغ :

۱٫ برای تهیه سس گوجه فرنگی , روغن را داخل یک قابلمه , روی حرارت متوسط گرم نمایید . پیاز را به آن اضافه نموده و آنقدر سرخ نمایید تا شفاف شده و سبک گردند . سپس سیر را به آن افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید . پس از آن جعفری , اورگانو , برگ بو , پوره گوجه فرنگی , شکر , نمک و فلفل را به عنوان چاشنی سس , به مواد اضافه نموده و هم بزنید . این مخلوط را داخل قابلمه بدون درپوش به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا حجم آن نصف شود سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و برگ بو را دور بیاندازید .

۲٫ برای تهیه سس مرغ , کره را به آرامی در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم , آب نمایید . سپس مرغ و بادام را به آن اضافه نموده و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه آن ها را مرتب هم بزنید تا مرغ ها کاملا پخته و سرخ شوند .

۳٫ در همین فاصله , خامه را در تابه ای کوچک روی حرارت کم و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا زمانی که حجم آن تقریبا نصف شود . آن را روی مرغ و بادام ریخته و هم بزنید و برای طعم دار نمودن , به آن نمک و فلفل اضافه نمایید . سپس آن را کنار بگذارید و گرم نگه دارید .

۴٫ قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید , پاستای نواری و روغن زیتون را به آن اضافه نمایید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود . سپس آن را آبکش نموده و به یک بشقاب گرم , منتقل نمایید و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن ریخته , سس مرغ را وسط آن قرار دهید و با استفاده از برگ های ریحان , پاستا با سس مرغ را تزیین نموده , بلافاصله سرو نمایید .

رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شده اند , غذایی بی نهایت اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود می آورند.