به گزارش سوکا ، سالاد میوه و سیب زمینی به عنوان پیش غذا بسیار مناسب است. سیب زمینی به دلیل دارا بودن پتاسیم بالا برای افراد دارای فشار خودن بالا مناسب است.

مواد لازم :

سیب زمینی ساده : ۵۰۰ گرم

آب لیموی تازه : ۲ قاشق غذاخوری

سس مایونز کم چرب : ۱۵۰ سی سی

گشنیز و جعفری خرد شده یا خشک : ۲ قاشق غذاخوری

ساقه کرفس خرد شده : ۲ عدد

میوه دلخواه خرد شده : ۱ لیوان

نخود سبز : ۴ قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

گشنیز و جعفری خرد شده جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه :

۱٫ سیب زمینی ها را به صورت خام پوست گرفته و سپس در آب جوش نمک زده شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند .

۲٫ در حین پخت سیب زمینی ها آب لیمو , سس مایونز , فلفل سیاه , گشنیز و جعفری را در یک کاسه مخلوط نمایید و در انتها کرفس های ریز خرد شده و میوه ها را اضافه نمایید .

۳٫ سیب زمینی ها را آبکشی نموده و پس از خنک شدن آن ها را به مواد آماده شده اضافه نمایید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرا دهید . در موقع سرو با گشنیز و جعفری تزیین نمایید .

توصیه سرآشپز :

۱٫ سیب زمینی ها را می توان در مایکروویو پخت , به این شکل که آن ها را پوست گرفته و در ظرف مخصوص مایکروویو به همراه چهار قاشق غذاخوری آب خنک به مدت هشت دقیقه با درجه بالای پخت قرار دهید .

۲٫ حتما روی ظرف را بپوشانید . پس از پخت به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد به مواد آماده شده اضافه نمایید .

۳٫ سیب زمینی استامبولی به دلیل نرمی و تردی که دارد برای این سالاد مناسب تر است . سالاد میوه و سیب زمینی قابلیت تنوع بالایی دارد, یعنی می توان مواد مختلفی را بر اساس سلیقه خود به آن اضافه نمایید .

۴٫ از میوه های فصل و میوه های خشک مورد علاقه خود می توانید در این سالاد استفاده نمایید .

منبع : برترینها