به گزارش سوکا ، صاحبخانه تا می‌تواند غذاهای جور و واجور مقوی و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهای شیرین مخصوص افطار می‌گذارد که مبادا ‌مهمانان روزه‌دار غذایی را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند.

نکته مهم این است که سعی کرده‌ایم با ارائه روش تهیه غذاهای متنوع و سنتی فصل، سفره افطاری‌تان را علاوه بر متنوع بودن خوشمزه و خاطره‌انگیز کنیم. در ضمن علاوه بر غذاها دسرهای دکوراتیو و لذیذ مخصوص افطاری هم به این سفره رنگ و جلای دیگری می‌بخشند. لذتشان را ببرید.

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:

  • ۱ پیمانه لپه
  • ۱ پیمانه زرشک
  • ۷۵۰ گرم گوشت خورشی
  • ۱ عدد پیاز بزرگ
  • ۱ قاشق سوپخوری ادویه خورشی
  • ۱ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
  • روغن به مقدار لازم
  • ۱٫۵ لیتر آب
  • مقداری خلال پسته و بادام برای تزئین
  • ۱٫۵ عدد قرص عصاره زعفران
  • نمک در صورت نیاز

طرز تهیه:

۱٫ لپه را به مدت ۳ـ۲ ساعت در مقداری آب خیس کنید. پیاز را هم پوست بکنید و خلالی برش بزنید.

۲٫ در قابلمه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیاز را سرخ کنید. بعد از آماده شدن پیازداغ، تکه‌های گوشت را اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.

۳٫ لپه خیس شده را آبکش کنید و به قابلمه بیفزایید، بعد با مواد تفت دهید. فلفل و ادویه را هم اضافه کنید. عصاره زعفران را هم با دست پودر کنید و به قابلمه بیفزایید.

۴٫ حالا رب گوجه را به قابلمه بیفزایید، با دیگر مواد مخلوط کنید و تفت دهید. زرشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید. آب را داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. صبر کنید تا گوشت بپزد.

۵٫ بعد از پخت گوشت، خورش را بچشید؛ اگر نمک اضافه لازم داشت، بریزید. در قابلمه را بردارید تا خورش جا بیفتد. خورش آماده را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با خلال‌های بادام و پسته تزئین کنید.