انگور از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعتی گرم و تر است و دارای خواص بی شماری است. مصرف انگور برای رفع بسیاری از بیماری‌ها مفید است.

خواص انگور

-بهترین نوع آن بهتر است که رسیده و شیرین با دانه‌های بزرگ و پوست نازک است.

-انگور دارای انواع مختلف است که بهترین, لطیف ترین و زود هضم‌ترین آنها شامل انگور عسگری, صاحبی, فخری, خلیلی و کشمشی است.

-انگور دارای ارزش غذایی بسیار است و برای بدن‌های ضعیف, افراد کم خون, افراد لاغر, افرادی که دچار بیماری‌های روحی و روان‌پریشی هستند, بسیار مفید است.

-انگور چاق کننده و مقوی است و مصرف آن در بدن؛ خون صالح و خوب می‌سازد.

-انگور بهترین میوه برای پاکسازی بدن از مواد زائد است.

-مصرف انگور برای رفع بواسیر مفید است و یبوست را بر طرف می‌کند, همچنین چهره را روشن و زیبا می‌کند.

-بهتر است که همراه با انگور کمی زیره مصرف شود تا از بروز نفخ جلوگیری شود.

-به عقیده مرحوم سید جلال الدین مصطفوی پزشک و محقق طب سنتی آب انگور، در زنان باردار، برای رفع تنبلی روده‌ها بسیار مفید است، همچنین مصرف آب انگور در دوران شیردهی به افزایش شیر و افزایش کیفیت شیر بسیار موثر است.

-انگور یبوست مزاج را برطرف می‌کند، امروزه یبوست به بیماری تمدن معروف شده است.

-در بیمارانی که مبتلا به پُرشدن کیسه صفرا و سنگ صفرا هستند با مصرف آب انگور ناشتا بهبود پیدا می‌کند.

-در بیماری‌هایی مانند رماتیسم و نقرس آب انگور بسیار مفید است. (تسنیم)