یک متخصص تغذیه در خصوص خواص تخم‌مرغ گفت: تخم‌مرغ ماده‌ای با ارزش است و دارای مواد غذایی همچون پروتئین،‌ فسفر، کلسیم، کلر، پتاسیم، آهن، ویتامین D، ویتامین C و B و املاح با ارزش می‌باشد، به همین دلیل یک غذای کامل با قیمت بسیار مناسب است که مصرف آن توصیه می‌شود.

دکتر محمدحسین عزیزی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان افزود: تخم‌مرغ به دلیل اینکه حاوی مقدار فراوانی پروتئین است، به همین دلیل موجب کاهش ترشح هورمون‌هایی می‌شود که اشتها را تحریک می‌کنند و هورمون‌هایی که باعث سیر شدن سلول‌ها می‌شوند، را افزایش می‌دهند به همین دلیل باعث کاهش اشتها شده و در مصرف کالری روزانه صرفه‌جویی می‌شود.

وی اظهار کرد: توصیه می‌شود افرادی که سالم هستند و فاقد بیماری‌هایی همچون فشار خون، مشکلات قلبی و عروقی هستند و کلسترول خون بالایی ندارند، روزانه یک تخم‌مرغ را مصرف کنند و افرادی که دارای این بیماری‌ها هستند نیز مصرف این ماده غذایی را کنترل کرده و تنها سفیده آن را مصرف نمایند.