طرز تهیه:

ابتدا برنج و باقلا را جداگانه نیم‌پز کرده و آبکش کنید. اگر از شوید خشک استفاده می‌کنید. چهار قاشق کفایت می‌کند. اگر شوید تازه بود تقریبا یک لیوان می‌شود. برنج نیم‌پز و باقلا و شوید را با نمک و فلفل و زردچوبه و نصف پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید و تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی شکسته و به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید. بقیه پیاز‌ها را خرد و در روغن سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و سه لیوان آب اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید. از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در دست گلوله کنید و داخل آب در حال جوش بیندازید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و بگذارید با حرارت ملایم کوفته‌ها پخته شود. در ‌‌نهایت آبلیمو را اضافه کنید و وقتی آب آن تبخیر و کوفته‌ها پخته شد، در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک تازه از مهمانان خود و اعضای خانواده پذیرایی کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)