طرز تهیه:

برنج را پاک کرده، بشویید و با مقداری آب و نمک خیس کرده، کنار بگذارید. بعد از چند ساعت آن را بپزید و آبکش کنید. بادمجان‌ها را برش حلقه‌ای بدهید و سرخ کنید. زرشک را با شکر مخلوط کرده و تفت داده و زرده‌های تخم‌مرغ را با ماست و زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید و بعد یک قابلمه مناسب در نظر بگیرید. گوشت مرغ را قبلا بپزید و خرد کنید. کمی روغن کف قابلمه بریزید. نصف برنج پخته را با تخم‌مرغ و ماست مخلوط کنید و در قابلمه بریزید و روی آن را با حلقه‌های بادمجان بپوشانید. زرشک و شکر را روی بادمجان‌ها ریخته و بعد تکه‌های مرغ را روی مواد قبلی بچینید و بقیه برنج را هم اضافه کنید و روی آن روغن داغ شده ریخته و پلو را به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم دم بگذارید و با ماست و خیار میل کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)