طرز تهیه:

ابتدا نخود و لوبیا و برنج و بلغور را جداگانه، از قبل خیس و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید و بگذارید بپزد. وقتی نیم‌پز شد، سبزی پاک و خرد شده را به همراه برنج و بلغور با آب گوشت روی حرارت بگذارید و بعد نخود و لوبیا را هم اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید. هویج و سیر را رنده کنید. کلم‌برگ را هم ریز خرد کرده و همه مواد را به آش اضافه کنید و نمک و فلفل را هم در ‌‌نهایت بریزید. بگذارید آش حسابی جاافتاده و لعابدار شود. هر دو پیاز را خرد و سرخ کنید. آش را در ظرف مناسبی کشیده و با پیازداغ فراوان و نعناداغ و سیرداغ تزئین و میل نمایید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)