دکتر صدیقه عسگری دستجردی، محقق پژوهشکده قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مجری این طرح تحقیقاتی گفت: آب انار منبع غنی آنتی اکسیدان‌ها و پلی فنول‌ها است و با مکانیسم‌های مختلف سبب افزایش سلامت انسان به ویژه سلامت قلب و عروق می‌شود.
او افزود: بیش از ۲هفته به افراد داوطلب مبتلا به فشار خون، مصرف آب انار تجویز شد و تحقیقات نشان داد مصرف ۱۵۰میلی لیتر آب انار در روز بین ناهار و شام نه تنها سبب کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک می شود بلکه بسیاری از ریسک فاکتورها همچون بیماری‌های التهابی قلبی و عروقی را نیز کاهش می دهد.
دکتر عسگری دستجردی افزود : نتایج این تحقیقات همچنین نشان داد که ترکیبات مفیدی همچون آنتی اکسیدان با مصرف آب انار در کوتاه مدت اثرات ضد التهابی و کاهنده فشار خون روی بیماران مبتلا به فشار خون را از بین می برد.
به گفته این محقق مصرف آب انار می‌تواند در پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی- عروقی و بهبود عملکرد آندوتلیوم مؤثر باشد.