به گزارش سوکا ، پیشنهادهایی فوق العاده برایتان داریم تا خوراکی های خوشمزه تر برای این روز درست کنید.

میکس نات موس

مواد لازم:

خامه ‌فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم
شیرعسلی: ۲۰۰ گرم
عسل: سه قاشق غذاخوری
پودر بادام: سه قاشق غذاخوری
زرده تخم‌مرغ: پنج عدد
وانیل: یک قاشق چای‌خوری
پودر پسته: ۲۰۰ گرم
ژلاتین: ۱۰ ورق
شکر: ۷۵ گرم

روش تهیه:

۱٫ ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با هم می‌زنیم تا پف کنند، سپس عسل و شیر عسلی را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. بهتر است این کار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زرده‌ها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم‌گرفته و پودربادام مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

۲٫ ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد می‌گذاریم تا نرم شوند سپس آنها را داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب می‌گذاریم تا ذوب شوند، ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

۳٫ مواد را داخل قالب‌های نیمکره‌ای یا استوانه‌ای می‌ریزیم و یک قاشق غذاخوری از مخلوط مغز‌ها با عسل داخل موس می‌گذاریم و در صورت دلخواه یک برش نان رولت پشت دسر قرار می‌دهیم و قالب را هشت ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ببندد، درنهایت موس را برگردانده و روی آن را با اسپری ولوت یا پودر بادام تزیین می‌کنیم.


کرم لبو

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: چهار عدد
شکر: ۱۵۰ گرم
آرد: سه قاشق غذاخوری (۸۰ گرم)
لبو: ۳۰۰ گرم
پنیر لبنه: ۳۰۰ گرم
شیر: ۳۰۰ میلی‌لیتر
وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
آب سرد: ۱۲۵ میلی‌لیتر

روش تهیه:

۱٫ ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را همراه شکر و آرد و وانیل با همزن برقی هم می‌زنیم تا مایه یکدستی حاصل شود. شیر را به مواد اضافه می‌کنیم و همه مواد را روی شعله ملایم قرار می‌دهیم و آنقدر هم می‌زنیم تا کرم غلظت پیدا کرده و یکدست شود.

۲٫ وقتی از روی حرارت برداشتیم خامه را با مایه مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا خنک شود. لبو را رنده کرده و با پنیر و پودر هل مخلوط می‌کنیم. بهتر است این کار را حتما با یک لیسک یا قاشق انجام می‌دهیم.

۳٫ ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب و یکدست شود. تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و داخل قالب موردنظر می‌ریزیم.

۴٫ من در اینجا از قالبی که به شکل سوشی نیگری دیزاین شده، استفاده کرده‌ام. پس از ۶ ساعت که کرم را در یخچال قرار دادیم و کاملا خودش را گرفت از داخل قالب خارج می‌کنیم،

۵٫ روی آن را یک برش لبو قرار می‌دهیم و با ورق طلا یا خمیر مارسیپان لبو را به کرم می‌بندیم. برای تزیین زیر هر دسر از یک برش لبو یا میوه استفاده می‌کنیم.


کیک آجیلی یلدا

مواد لازم:

آرد: ۲۶۰ گرم
پودرکاکائو: ۴۰ گرم
تخم‌مرغ: دو عدد
روغن مایع: ۱۲۵ میلی‌لیتر (نصف لیوان)
آب جوش: ۱۲۵ میلی‌لیتر
شیر: ۱۲۵ میلی‌لیتر
ماست: دو قاشق غذاخوری
بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
شکر: ۲۰۰گرم
پودر بادام: ۷۰ گرم
خمیر یوفکا و کرم پاتی سیر: به میزان لازم

روش تهیه:

۱٫ ابتدا خمیر یوفکا را در ابعاد ۱۵ در ۱۵ سانتی‌متر برش می‌‌زنیم و هر تک برگ آن را داخل قالب مافین فرم می‌دهیم. داخل خمیر‌ها را با کرم پاتی سیر غلیظ پر می‌کنیم. قالب را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

۲٫ برای تهیه کیک ابتد آرد و کاکائو را سه‌بار با هم الک می‌کنیم. مواد خشک را با هم مخلوط کرده در کاسه‌ای گود می‌ریزیم و وسط آن را باز می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها، ماست و تمامی مایعات را با هم مخلوط می‌کنیم، میان مواد خشک ریخته و با قاشق هم می‌زنیم.

۳٫ وقتی خوب مخلوط شدند به مدت دو تا سه دقیقه مواد را با همزن برقی هم می‌زنیم. کف قالب مورد نظر را چرب کرده مایه را داخل آن پخش می‌کنیم. مافین‌های آماده شده را با فاصله و مرتب در مایه کیک می‌چینیم و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

۴٫ بعد از پخت از انواع مغز‌های آجیل شیرین روی مافین‌ها ریخته و روی آنها را عسل می‌ریزیم.


کیک لبو

مواد لازم:

لبو: ۳۰۰ گرم
پودر هل: دو قاشق چای‌خوری
وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
کره: ۲۰۰ گرم
شکر: ۲۷۵ گرم
آرد: ۳۵۰ گرم
تخم‌مرغ: چهار عدد
بیکینگ پودر: دو قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱٫ ابتدا در ظرفی گود، کره و شکر را با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا حجم آنها افزایش پیدا کرده و رنگ‌شان نیز روشن شود، در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به مواد کره اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام حدود ۳۰ ثانیه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. هل، لبوی رنده‌شده و وانیل را نیز اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

۲٫ بیکینگ پودر را داخل آرد ریخته، به مایه کیک اضافه می‌کنیم و با همزن برقی تمامی مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

۳٫ این مواد را داخل قالبی گرد به قطر ۲۸ تا ۳۰ سانتی‌متر یا قالب مورد نظر ریخته و یک ساعت روی پنجره وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم.