طرز تهیه:

عدس را چند ساعت قبل از مصرف خیس کنید.
سیب‌زمینی‌ها را خرد کرده و با هم در یک قابلمه بریزید و بپزید.
بعد از این‌که آب آن تمام شد از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن آن‌ها را له کنید یا در غذاساز ریخته و میکس کنید.
آرد سوخاری، نمک و فلفل، پودر سیر و پیاز رنده‌شده و سه عدد از تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید (به اندازه‌ای آرد سوخاری بریزید که مواد به صورت کتلت در دست شکل بگیرد و برای این‌که به دست نچسبد، یا دستتان را مرطوب کنید یا به سفیده تخم‌مرغ آغشته کنید).
در یک ماهیتابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود.
از مواد کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید و شکل داده و در روغن داغ سرخ کنید.
بعد از سرخ و آماده شدن کتلت‌ها، آن‌ها را در دیس بچینید و با خیارشور یا زیتون اطراف آن را تزئین کرده و میل کنید. (سوکا سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه سوکا)