طرز تهیه:

ابتدا دو عدد از تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده را آن‌قدر بزنید که کف کرده و سفت شده، به شکلی که وقتی ظرف را برمی‌گردانید، از ظرف نریزد. بعد همه مواد را با دوتا زرده با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید و در انتها سفیده‌های زده شده را به آرامی با مواد مخلوط کنید.
مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. مواد پنکیک را یکجا یا کم‌کم سرخ کنید. وقتی دو طرف آن را سرخ کردید، در ظرف مناسب چیده و با شیر یا چای صبحانه میل کنید. همچنین اگر آن را با شکر کمتر تهیه کنید، برای پیچیدن انواع گوشت می‌توانید از آن استفاده کنید. (سوکا سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه سوکا)