طرز تهیه:

برای تهیه نان شویددار ابتدا آرد و مایه خمیر و کمی بهبود دهنده را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. نمک را با مقداری آب حل و به آرد اضافه و آن‌قدر آب به آن اضافه کنید که خمیری مناسب به دست آید و بعد در این مرحله روغن و شوید را اضافه کنید. خمیر را ورز و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به آن استراحت دهید. روی خمیر را کمی چرب کنید و بعد بپوشانید تا ور آید. خمیر را به تکه‌های ۵۰ گرمی تقسیم کنید و ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید. در این فاصله روی خمیر‌ها را بپوشانید که خشک نشود. بعد از اتمام این مدت، برش‌های خمیر را با دست به شکل رول، با قطر دو سانتی در آورید. کمی دیگر صبر کنید تا حجم رول‌های خمیر سه برابر شود. روی آن‌ها را تخم مرغ به هم زده شده بمالید و در سینی چرب شده فر با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گذاشته و بعد از ده تا ۱۵ دقیقه نان‌های شما آماده شده است. این نان با سوپ بسیار خوش طعم و لذیذ است. (سوکا سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه سوکا)