به گزارش سوکا سرا به نقل از زندگی ایده آل، چیزکیک هایی که به طور معمول میخوریم یک لایه کیک مانند است که روی آن با موادی با طعم زیاد پنیر، و با ارتفاع تقریبا خیلی بیشتر از لایه زیری پوشانده شده است. اما این نوع چیز کیکی که میخواهیم آموزش دهیم کمی متفاوت است. لایه زیری بیسکوییت و بادام و روی آن مواد کیکی و پنیر وجود دارد.

روش تهیه:

۱٫ بیسکویت ساده و بادام پودر شده را درون غذاساز بریزید تا کاملا پودر و یکدست شود سپس کره نرم شده و روغن مایع را اضافه کنید و به همراه بیسکویت پودر شده ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند.حال کف قابلمه گرد به قطر ۲۵ سانتی‌متر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر را کف قالب پهن کنید.

۲٫ سپس با خمیر بیسکویت کمی دیواره ایجاد کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. در ظرفی دیگر پنیرخامه‌ای، ماست، خامه، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن یک دقیقه بزنید تا یکدست شود. درآخر آرد نشاسته ذرت را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.

۳٫ سپس مایه چیزکیک را روی بیسکویت‌ها ریخته و به مدت ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. قبل از اینکه چیزکیک را در فر بگذارید، بریلوی کارامل را درون قیف ریخته و سر آن را سوراخ کنید. قیف را درون مایه چیزکیک فرو کرده و تزریق کنید. بعد از پخت می‌توانید روی چیزکیک را پودرقند یا شکرهای رنگی بپاشید.

نکته:

– می‌توانید ۳ قاشق چایخوری از نشاسته ذرت را کم کرده و به جای آن پودرکاکائو اضافه کنید تا چیزکیک شکلاتی داشته باشید.

– به جای بریلو می‌توانید انواع مارمالادهای میوه‌ای روی بیسکویت ریخته ، مایه چیزکیک را روی بیسکویت بریزید.