طرز تهیه:

ابتدا پودر شکر و روغن جامد را در یک ظرف بریزید و با همزن آن‌قدر بزنید تا کرم رنگ شود. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه بشکنید و همچنان با همزن مخلوط کنید که یکدست شود. جوش‌شیرین و دارچین را هم با آرد مخلوط و دو بار الک کنید. پس از آن آرد را کم‌کم اضافه و با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری لطیف حاصل شود و به دست نچسبد. روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید. آن را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. فر را از قبل گرم کنید. سینی را در طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس بیرون آورده و در ظرف مناسبی بگذارید.