به گزارش سوکا، دفعه بعد که هندوانه گاز می‌زنید و یا ذرت نوش جان می‌کنید، به یاد بیاورید که این محصولات در گذشته از نظر شکل و مزه با آنچه که امروز هستند تفاوت زیادی داشتند.

میوه‌هایی مانند موز و بادمجان در طی قرن‌های گذشته بصورت «پرورش انتخابی» تغییر پیدا کرده‌اند تا با کاهش تخم و خوش مزه‌تر شدن بیشتر باب میل انسان‌ها شوند. این شیوه با آنچه که به تازگی از طریق مهندسی ژنتیک بدست می‌آید تفاوت دارد.

هندوانه

ذرت


کشاورزان با استفاده از شیوه «پرورش انتخابی» بذرهایی را برای کاشت انتخاب می‌کردند که محصول آن‌ها مطلوب‌تر بود و به تدریج با این شیوه محصولاتی بدست‌ آمد که هم خوشمزه‌تر و هم خوش ‌خوراک‌تر بودند. برای مثال هندوانه وحشی به گونه‌ای پرورش یافت تا تخم کمتری داشته باشد و موز در گذشته تخم‌های سفت بیشتری نسبت به قسمت خوراکی آن داشت.

بادمجان

هویج