طرز تهیه:

ابتدا نشاسته و شکر را در شیر سرد بریزید و مخلوط کنید تا خوب حل شود.
سپس ظرف محتوی این مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید.
وقتی شیر داغ شد کره، وانیل، گلاب و زعفران را اضافه کنید و آن‌قدر به هم بزنید تا مواد غلیظ شود و تقریبا رد قاشق روی آن بماند.
مواد را از روی حرارت بردارید و در ظرف‌های مخصوص دسر بریزید و در یخچال بگذارید.
بعد از خنک شدن روی آن را با تکه‌های موز تزیین و میل کنید. (سوکا سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه سوکا)