به گزارش سوکا به نقل از ایرنا، دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال با انتشار اطلاعیه ای از عموم هموطنان درخواست کرد با توجه به انجام سفرهای نوروزی و افزایش استفاده از غذاهای فوری (فست فودها) نظیر سوسیس و کالباس و همچنین محصولات لبنی که مشمول نظارت های سازمان ملی استاندارد ایران است، به نکات زیر توجه کنند:

۱- در هنگام خرید توجه داشته باشند که محصول خریداری شده حتما دارای نشان استاندارد باشد و از خرید محصولات فاقد علامت استاندارد خودداری کنید.

۲- تمامی محصولات دارای نشان استاندارد معتبر مورد تایید سازمان ملی استاندارد ایران است و به منظور اطمینان از معتبر بودن آن کد ۱۰ رقمی ذیل آن را به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک فرمایید.

۳- سوسیس و کالباس و محصولات لبنی باید در یخچال نگهداری شود و حمل و نقل و توزیع این فرآورده تا زمان فروش نیز باید با همین شرایط باشد و از قراردادن آن در بیرون از یخچال خودداری شود.

۴- هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضاء معتبر بوده، برروی آن نوع و درصد گوشت به کار رفته درج شده باشد.