ابتدا مواد داخل شکم ماهی راتفت می دهیم. پیاز را تفت داده اما نمی گذاریم که طلایی شود در حدی که شفاف و نرم شد کافی است. سپس سبزی را اضافه کرده و تفت می دهیم و بعد گردو را می افزاییم، نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و رب انار را می افزاییم. داخل شکم ماهی را با نمک وفلفل و زعفران دم کرده مزه دار می کنیم . بعد ماهی را در زعفران و سپس در آرد می غلطانیم و با موادی که آماده کرده ایم داخل شکم ماهی پر می کنیم. هر دو طرف ماهی را کاملا تفت می دهیم و بعد که هر دو طرف ماهی طلایی شد قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کرده و ماهی را داخل آن می گذاریم. سپس سبزی پلویی را روی ماهی ریخته و فشرده می کنیم و سیر تازه را هم لابه لای سبزی پلو می گذاریم .مقداری زعفران را روی آن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا آماده شود.

منبع: شبکه استانی مرکز همدان