ابتدا پودر قند را داخل ظرف ریخته بعد کره را به آن اضافه کرده و مقداری هم زده و سپس با هم زن شروع به هم زدن می کنیم. قبل از این کار با دست یک مقدار آن را هم می زنیم که پودر قند به بیرون نریزد. در حدی باید هم زد که کره و پودر قند با هم مخلوط بشوند. بعد تخم مرغ را اضافه کرده و دو بار هم می زنیم و سپس وانیل را اضافه می کنیم. سپس آردی که قبلا ازالک رد کرده ایم را کم کم به مواد اضافه کرده و دیگر نیازی به هم زن نداریم و آن را مخلوط می کنیم که به هم نچسبد. خمیر بدست آمده را نباید زیاد ورز داد . سپس خمیر را داخل قالب گذاشته و آن را داخل فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت۱۰ تا۱۵ دقیقه می گذاریم. بعد از آماده شدن با آجیل یا خامه یا حلوا شکل می دهیم .

منبع: شبکه استانی مرکز بوشهر